Sex ve městě se vrací. Jenže bez nejdůležitějších postav

09.04.2019 | Osobnosti

Candace Bushnell zvedla srdeční tep fanouškům seriálu Sex ve městě. Poté, co se loni několik měsíců dokola probírala hádka mezi Sarah Jessikou Parker a Kim Cattrall jako důvod, proč nevznikne třetí film Sex ve městě, se v televizi objeví nová řada tohoto slavného seriálu. Ale bez hlavních hrdinek, na které byli fanoušci zvyklí.

Candace totiž stárne a už ji nezajímá sexuální život a vztahy žen mezi třiceti a padesáti roky, kam protagonistky věkově spadaly. Tentokráte se chce zabývat intimitou Newyorčanů, kterým už bylo padesát a šedesát.

„Je to o lásce a způsobech seznamování a randění u mužů a žen středního věku na Manhattanu, na Upper East Side a především ve venkovské enklávě zvané The Village (Vesnice),“ svěřila Candace magazínu Hollywood Reporter. Její scénář bude produkovat Paramount TV.

Podle Candace je právě tato generace Newyorčanů velmi zajímavá.

„Od těch lidí se toho moc neočekávalo, jen že budou stárnout a trochu přiberou. Neočekávalo se, že budou cvičit, začnou provozovat nové podniky, stěhovat se do jiných států, mít nezávazný sex s neznámými a začínat všechno od znova. Ale to se přesně děje, takový je život padesátnic a šedesátnic dneška, a já s nadšením zobrazuji bohatost a složitot jejich reality jak na papíře, tak teď na obrazovce,“ přiznala Bushnell.

Scénář vychází z její knihy Is There Still Sex in the City? (Je stále ve městě sex?), v níž už se neobjevují původní hrdinky Carrie, Miranda, Charlotte a Samantha, které hrály Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis a Kim Cattrall.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat