Proč děti Harryho a Meghan nebudou princ ani princezna

08.04.2019 | Osobnosti

Dcera britské královny Alžběty II. má dvě děti – Petera a Zaru. Ačkoli jejich matka je Její královská Výsost královská princezna Anna, oni dva nemají titul žádný. Jsou prostě jen Peterem Phillipsem a Zarou Tidall rozenou Phillips. Stejný osud čeká potomky prince Harryho. Ten jako druhorozený syn budoucího krále Charlese je sice sám Jeho královskou Výsostí královským princem, jeho děti ale budou bez těchto titulů.

Královna Alžběta II. by sice mohla udělat výjimku, ale tím by se dotkla své dcery Anny, jejímž dětem tituly upřela.

Kdo může být princezna

„Princezna Anna, královnina dcera, má dvě děti a ty nemají vůbec žádné tituly… Bude to pravnouče královny a v nároku na trůn mnohem níž. Podle mého názoru, když zvážíme, že je Meghan Američanka a Harry projevuje výhrady k členství v královské rodině, jejich děti žádné tituly nedostanou,“ tvrdí expertka na britskou královskou rodinu Imogen Lloyd Webber.

Harryho děti nebudou mít titul princ či princezna.

„V tuhle chvíli jeho prvorozený nemůže být princ nebo princezna. To by musela zvlášť rozhodnout a povolit královna. Nedokážu si to představit… britská královská rodina potřebuje trochu zeštíhlit,“ míní Lloyd Webber v rozhovoru pro deník Express.

Ačkoli nebudou Harryho děti princem či princeznou, mohou po něm jako vévodovi ze Sussexu zdědit titul hrabě či lady.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat