Proč Meghan nechce rodit v porodnici jako Kate nebo Diana

11.04.2019 | Osobnosti

Rodila tam princezna Diana a vévodkyně z Cambridge, rodila tam také princezna Anna či vévodkyně z Yorku. Posledních čtyřicet let členky britské královské rodiny svěřují příchod svých potomků do rukou porodníků z Nemocnice svaté Marie v londýnském Paddingtonu. Gynekologicko-porodnické oddělení Lindo ale teď odmítla vévodkyně ze Sussexu. Bývalá americká herečka chce rodit prvorozeného potomka prince Harryho moderněji.

Podle deníku The Sun se Meghan rozhodla pro porodnici, která je blízko Windsoru, kam se po porodu dítěte přesune i s manželem Harrym.

„Tohle dítě se nenarodí v oddělení Lindo… Harry a Meghan si uvědomují, jak se o ně zajímá veřejnost, ale to dítě nebude přímý dědic trůnu, proto chtějí porod maximálně utajit a mít ho co možná nejsoukromější. Meghan je nervózní z možných komplikací a možného císařského řezu a nechce se nechat dotlačit k veřejnému vystoupení na schodech nemocnice jen pár hodin po porodu. Jako každá prvorodička je nervózní z porodu jako takového,“ cituje The Sun.

Hlavní je soukromí

Sedmatřicetiletá vévodkyně také touží po porodu moderními metodami. Navíc chce dostatečné soukromí na klinice, kam by nemohli proniknout novináři a přiblížit se posedlí fanoušci. A to nejlépe splňují kliniky soukromé.

„Chce normální přirozený porod a utvořit si v klidu pouto s dítětem a nechce se nuceně fintit a uměle zkrášlovat pár hodin po porodu jen proto, aby mohla na veřejnost,“ dodal zdroj.

První členkou britské královské rodiny, která rodila na oddělení Lindo, byla královská princezna Anna. Porodila tam v roce 1977 syna Petera Phillipse, prvního vnuka královny Alžběty II. O čtyři roky později tam přišla na svět také druhorozené vnouče Zara Phillips dnes provdaná Tidall. Rok po Zaře se narodil princezně Dianě princ William a v roce 1984 princ Harry. Oba přišli na svět právě na oddělení Lindo Nemocnice svaté Marie. Vévodkyně z Cambridge tam rodila také a přivedla tam na svět prince George, princeznu Charlotte a prince Louise.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat