Komentáře k článku

ovace 30.04.2019

neumím si představit jak se musela citít

Šárka 88 Škrdlová-Satranová-Tittlová 30.04.2019

Souhlasim,nechte již tu velkou osobnost a její nešťastnou dušičku odpočívat v pokoji velkých osobností,to rodina co jí dá svobodu a lásku,kterou zde nepociťovala,jen chlad a utrpení hodno Krista,obětovala se pro své syny,ty milovala bezpodmínečnecnou láskou,obě dámy se obětovali,princezna pro své milující syny a královna svého syna pro své království ,ale obě své děti milovaly. Když Lady Di v osmém měsíci roku 1997 odešla na věčnost, truchlil celý svět, já ne,já věděla,že v deváté měsíci nebeského kalendáře se zrodila královna království nebeského,která poznala i pozemskou lásku mateřskou a i tu nejvyšší ,byla milovaná úžasným gentlemanem,on ji má v svém srdci stále a pomáhá...dále... Williame a Harry buďte silní,maminka byla velmi silná a milující ,milovala celý svět.

aster Šárka 88 Škrdlová-Satranová-Tittlová 01.05.2019

Nešťastná dušička Diana zejména věděla moc dobře, do čeho jde, když si brala prince Charlese. Znala královský protokol a věděla, čemu se bude muset podřídit - byla vždycky jedna z nich - vyrůstala s nimi. Věděla i o tom, že Charles během celé doby udržoval poměr s Camillou - a to i před svatbou, takže věděla, že si ji bere jen proto, že byla "vhodná" pro královskou rodinu - musela se s tím smířit anebo si ho nebrat - jenže si ho vzala, takže jí postavení bylo milejší než svoboda a láska - musela od začátku vědět, že ji doopravdy nemiluje. Takže vaše výlevy zde jsou fakt směšné - byla to její volba, že z toho potom byla nešťastná, když zjistila, že to nezvládá, to je druhá věc. To by nevydržela žádná normální žena - byla příliš mladá, když se vdávala a některé věci jí nedocházely - podle všeho ji zaslepilo pozlátko postavení královské princezny a těžce za to zaplatila.

nea 29.04.2019

Už nechte Dianu na pokoji.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat