Princezna Diana byla před smrtí šíleně osamělá, tvrdí šéfredaktorka Anna Wintour

28.04.2019 | Osobnosti

Šéfredaktorka magazínu Vogue se na konci července 1997 potkala u oběda s princeznou Dianou. Samozřejmě v tu chvíli netušila, že už za šest týdnů bude matka princů Williama a Harryho po smrti. Dodnes si ale pamatuje, jak osaměle se Diana cítila a jak o tom nešťastně hovořila. V Anně to zanechalo silnější dojem než princeznin dokonalý kostýmek Chanel v barvě máty.

S Dianou tehdy obědvala v hotelu Four Seasons. „Dlouho mluvila o tom, jak se cítí osaměle. A také příšerně osaměle vypadala,“ zavzpomínala Wintour v rozhovoru s Tinou Brown.

Princezna také hovořila s šéfredaktorkou magazínu Vogue o tom, že žije především pro své syny. „Mluvila o svých chlapcích s takovou láskou,“ přiznala Wintour.

Podle ní byla Diana dokonalá v tom, jak uměla využívat média ve svůj prospěch.

„Myslím, že součástí její popularity ve světě bylo to, jak dobře Diana uměla vycházet s novináři a dokázala se na ně naladit a spíš je vítala než odmítala. Byla první členkou britské královské rodiny, která uměla média využít ve svůj prospěch,“ míní Anna.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat