Komentáře k článku

Ondrej 03.05.2019

Zde je asi vynikající předělávka. Lepší originálu*1* https://www.youtube.com/watch?v=sAWl5peI8HY

Jarda 02.05.2019

Zdravím autora, nevím jestli to zaregistroval ale Bohemian Rhapsody je film. Není to autobiografie Queen ani Freddieho. Je to příběh, který zafungoval a vrátil Queen na vrchol. Pokud chce autor řešit chyby ve filmech jestli jsou podle reality, tak navrhuji soustředit se na nějaké humanitní vědy nebo projekty EU. Já se například chodím do kina pobavit a neřešit, jestli Queen hráli před LiveAid 1985 2 dny nebo 5 let, atd. atd

Richard 02.05.2019

Fredyho nikdo nemůže nahradit, ani pořádně napodobit. Byl to jedinečný originál a dle mého názoru i když mám v rockové hudbě jiné favority, tak jeho hlas byl nejlepší rockový hlas na světě.

Terorista 02.05.2019

Film o teplometovi, nějaké disko shit skupině a ještě na to lozit do kina? Určitě ne!! *19*

Jozef Terorista 02.05.2019

Bože, bože... zase jeden blahoslavený chudý duchem. Copak jste ve svém životě dokázal vy (nebo ty - protože předpokládám, žes ještě školou povinný neználek)*10*

Heduš Jozef 03.05.2019

A to je přesně ono. Kritizuje ten kdo to neviděl. Naše česká nátur - ještě že ne u všech.

Yami 01.05.2019

Celý film jsme zpívali...a skoro celé kino...dlouho jsem nic podobného nezažila ...byla jsem 4 x v kině a atmosféra opět skvělá...díky všem Rami je prostě formát takhle nacvičit pohyby a vydržet to tempo :) - článek je informativní úpravy mě neurážejí..jde o příběh a ten se povedl..

Mirek Košvanec 01.05.2019

Napsat, že to a to je chyba, protože se to liší od skutečnosti, je úsměvné. Přece to není dokument. Je to film a scénárista má právo na osobité ztvárnění. Filmy točené podle knižní předlohy také přesně nekopírují děj zaznamenaný v knize. Navíc, a to je myslím rozhodující, na filmu spolupracovali Brian May a Roger Taylor...

briana 01.05.2019

Je vidět, že autor/ka článku čte jen "bludy co na weby každý napíše" . Kdyby jste totiž sledoval/a seriózní stránky, věděl/a byste, že tvůrci od začátku rozšiřovali informaci, že film není přesně podle skutečnosti. Dle mého názoru udělali to nejlepší co mohli - že tu informaci ihned rozšířili-, ale jak je vidět, ne všichni ji zaregistrovali a hned si na tento velmi povedený film stěžují a zaplavují tak zbytečně internet. Film je maximálně povedený, evidentně nikomu nevadí, že je upravený a tvůrci i herci si zaslouží jen dobré slovo. Natočili ho dle svého nejlepšího vědomí a svědomí a evidentně mají úspěch.. Prosím, zabývejte se ověřenými informacemi a tématy, kor když si chcete stěžovat. Děkuji*5*

Mirek 01.05.2019

Pseudoredaktorka je naprosto mimo mísu. Článek si patrně vycucala z prstu, kdy seděla bezvýsledně hodiny na záchodové míse. Nejsem extra fanoušek daného filmu, ale každopádně pro paní pisatelku - tento film není dokument. Jedná se o hraný snímek, který vychází ze skutečných událostí, ale ty si upravuje dle uvážení tvůrců za účelem dějových zkratek a dramaturgie. Ke všemu skupina Queen s ilmem souhlasila a spolupracovala na něm, členové se i aktivně zapojovali do jeho propagace. Takže - tento film nemá chyby, co se od odklonění od reality týče. Odkloněni od reality jsou pouze takovíto pisálkové bez talentu, kteří jen sbírají nepodloženéí informace na internetu a pak je papouškují.

Ivan 01.05.2019

A to je všechno? A viděli jste jiné filmy "podle skutečného příběhu"? Ani v dokumentech, kde by měla být jen pravda se často pravda neříká , nebo je něco aspon zamlčeno, natož film.

karel žurek Olomouc 01.05.2019

Nevím, co je autor zač. Nedal bych moc za to, že si doposud vymačkává akne na tváři anebo na straně druhé je to diletant nejvyššího řádu. Tak, pokud mluvíme o chybách. Turné Queen se nejmenovalo "Works" nýbrž "Magic" podle alba Kind of magic a kapela s ním vystoupila i v Budapešti 1986 /doporučuji shlídnout film Queen in Budapest/... Ano, ve filmu jsou drobné nepřesnosti, kdy dají skladbu z alba JAZZ do období "opery" ale o to snad nejde. Nebyl to dokumentární film ale pocta britské rockové hudbě, kapele, osobě hlavního protagonisty. A navíc, ty kecy o filmu od lidí, co si pletou skladbu Queen Radia GAGA se zpěvačkou GAGA vzbuzují úsměv a jak vidno, prezident má pravdu když říká, že je pár novinářů ale miliony pisálků.. No a o Oskarech nemluvě. Myslel jsem, že to zalepí ty nevymáchané rádobykriticiké huby ale jak vidno, mnozí ještě neryjí držkou o zem...Quo vadis česká novinařino???

pavel karel žurek Olomouc 02.05.2019

Kritizujete článek a sám uvádíte nesmysly - turné před Live Aid nebylo k albu A Kind of Magic, to probíhalo až v r. 1986 a bylo posledním skupiny Queen. A pro upřesnění, vše v článku uvedené je pravda a fatálních a zbytečných nepřesností je tam víc ; Queen jsou jedna z mých top skupin, mám o nich několik knížek, kompletní diskografii na LP, většinu koncertních záznamů, a proto se mi film nelíbil (i z důvodu, že je teď každý odborníkem na Queen, ale má úplně pokřivené informace).

stýv 30.04.2019

Chyby ? ..film byl natočen přesně tak jak chtěli autoři ...a kapela ....

Jano 30.04.2019

original je originál a kopie Malek ktery hraje Frederia nikdy nebude originalem

petrsfrantou 30.04.2019

Vyhublý a vykulený Malek fakt nebyl Fredie. Ostatní představitelé kapely -super trefa.

petr@agriteam.cz 30.04.2019

Ty nepřesnosti či přímo hollywodské smyšleninky celý film posílají o level dolů.

Mike Rimis 30.04.2019

Lidem stačí slátanina...je to obraz doby...pravda je nudná,i když v tomhle případě rozhodně nebyla...a tak vznikl film pro joudy...dobře vám tak...

Babka 30.04.2019

Mně se film moc líbil, nepřesnosti mi nevadí, asi bylo třeba ledacos upravit kvůli příběhu, délce filmu...mně přinutil koupit si dvd, knihu o natáčení, životopis a dovolená směřuje do Montreux, no a tak nějak by asi na nás měla kultura působit...no ne ? A to nejsem žádný extra fanoušek.....

Pavel 30.04.2019

Jak to zaznělo v článku. My,co jsme "na nich vyrůstali" a čekali na každou novou desku a myslíme si, že Queen známe, máme na film zcela jiný názor, než ti co znají pouze pár hitů z rádií a koukali na to , jako na nějakou hudební lovestory. Ano, v tomhle pohledu to je koukatelné. Ale kdo zná, nebo viděl dokumenty o Queen, ví zcela přesně, že Freddy měl zcela jiný verbální projev, než jak to předvedl jinak velmi dobrý Malek. Ale kdo zná Maleka třeba ze seriálu "Mr.Robot" ví, že Malek tady prezentoval hlavně sám sebe tak, jak je mu to vlastní,přirozené .Freddy byl ve verbálu zcela jiný. Možná to byl účel. Prostě jsem v něm Mercuryho neviděl, jen Maleka. Pohybově na stejdžích jako Freddy ale neměl chybu. Pro mě film, který stačí vidět jen jednou. Kdo chce vidět ale velmi kvalitní hudební film, tak jednoznače "Doors" s Val Kilmerem od Olivera Stone.

Jano Pavel 30.04.2019

na 100 procen souhlasím

Tomáš 30.04.2019

Film je výborný, souhlasím s komentáři ostatních, není to životopis. Závěrečný koncert ve Wembley je díky zvuku v kině parádní záležitost. DOPORUČUJI.

Jarda 30.04.2019

The Dirt o Mottley Crue je 100x lepší !!!

Patrik 30.04.2019

Viděl jsem na bluray se zvukem DTS 7.1. Film se mi velice líbil. A že tam jsou nepřesnosti? No a.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat