Dříve anorektická Victoria Beckham překvapuje: Žádná vychrtlina, ale tělo bohyně!

Victoria Beckham okouzlila v roli retro krásky se ženštějšími tvary, než na jaké jsme u ní zvyklí.

Zpěvačka a modní návrhářka Victoria Beckham (37) roky bojovala s nálepkou anorektičky, momentálně se snaží prezentovat jako přirozeně štíhlá a zdravá kráska. V tomto duchu také nafotila snímky pro magazín Bazaar. A nutno říci, že si sama může v duchu gratulovat. Působí žensky a přirozeně jako nikdy dosud!

Poté, co na hlavu vyčerpané a vyhublé Victorie Beckham spadla sprška kritiky kvůli jejímu vzhledu, rozhodla se zpomalit. Kvůli mateřským povinnostem a pracovnímu kolotoči totiž v posledním době skoro vůbec nejedla a nespala, díky čemuž působila v médiích ještě vyzábleji a bleději než "normálně". Ale zdá se, že tomuto na čas odzvonilo. Čerstvé záběry z květnového vydání magazínu Harper 's Bazaar jsou toho důkazem.

Retro jí sluší!

Jelikož britská celebrita zbožňuje jednoduchost a čistou eleganci, před objektivem se stylizovala do ikony 50. let minulého století. Štíhlé křivky vystavila v bílých jednodílných plavkách, ale i ve svébytných bikinách. Oba modely připomínají styl hollywoodských hereček Elizabeth Taylor a Marilyn Monroe – ty s oblibou také nosily jednodílné bílé plavky, které dávaly vyniknout ženským křivkám. V obou kreacích Victoria vyvolává sice útlý dojem, pohuble však už nevypadá. Dokonce i sama bez okolků přiznala, že při své výšce má momentálně zdravou konfekční velikost 34. Což je při její výšce 162 cm prakticky ideální velikost. „Nikdy jsem nebyla 180 cm vysoká, hubená modelka, proto jsem chtěla vytvořit iluzi. Lidé si myslí, že jsem vyšší, než ve skutečnosti jsem nejen kvůli botám, které nosím, ale i kvůli způsobu, jakým se oblékám," prozradila před časem své tajemství Victoria.

Kromě snímků, na kterých se manželka fotbalisty Davida Beckhama (36) objevila v plavkách, v magazínu najdete i rozhovor, týkající se jejího postoje k módě. O Victorii je známo, že tou nejlepší reklamou pro její outfity je jejich provětrání ve společnosti. Na důležité události se proto do ničeho jiného než kousků z vlastní dílny nikdy neobléká. O to těžší bylo pro ni období gravidity, když pod srdcem nosila dceru Harper. „Když jsem byla těhotná, bylo to těžké. Je to část procesu, kterou jsem musela vynechat. Bylo to složité, když jsem neměla své tělo,“ řekla bývalá členka Spice Girls. Nyní má však křivky svých snů a v cestě jejímu módnímu úspěchu nic nestojí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat