Na Victorii Beckham útočí kvůli kabelkám

21.10.2010 | Osobnosti

Zpěvačka a návrhářka Victoria Beckham (36) se bojí o svou bezpečnost, kdykoli vstoupí na území Velké Británie. Všude na ni číhají aktivisté z organizace PETA, jimž vadí nová kolekce kabelek navržená manželkou fotbalisty Davida. Jsou totiž vyrobeny z kůže krokodýlů, hadů a telat.

„PETA číhá na Victorii už několik týdnů, posílají jí emaily a veřejně na ni útočí na Twitteru… Skutečnost, že její kabelky byly dobře přijaty v New Yorku, organizaci PETA ještě víc podnítila k akci. Jedním z nápadů je, že by ji polili vědrem zvířecí krve, kravské či plazí, až se zase objeví v Británii. A také plánují, že po ní hodí krokodýlí tlapu, až přijede do Londýna příští měsíc. Victoria sice nesnáší bodyguardy, ale její bezpečnost teď musí být zvýšena,“ uvedl zdroj blízký Beckhamové.

V hledáčku této organizace je také šéfredaktorka magazínu Vogue Anna Wintourová, která propaguje nošení pravých kožešin. Házeli tak po ní tofu a do polévky jí hodili kousek mrtvého mývala. Na Victorii však prý chystají jen náhražky, falešnou krev užívanou ve filmech a plastovou tlapu krokodýla.

„Každý má právo na osobní názor a volbu, ale jako v případě všech výrobků Victorie Beckhamové, její kabelky jsou v nejvyšší kvalitě a designu. Tyto kůže jsou striktně hlídány podle Konvence o mezinárodním obchodu s ohroženými druhy a každý krok výroby je přísně hlídán. Kůže pro ty kabelky jsou získány z farem v Americe podle velmi přísných kritérií,“ uvedl k akci PETA mluvčí Victorie Beckham.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat