Po odchodu Brada jsem dlouho truchlila, přiznala Jennifer Aniston

14.06.2019 | Osobnosti

Herečka Jennifer Aniston po rozchodu s Bradem Pittem dlouho truchlila. Když ji doslova ze dne na den opustil kvůli Angelině Jolie, prožívala těžké psychické trauma. Přišla o nejbližší osobu. Vše podle svých slov ale měla o to těžší, že to bylo před zraky veřejnosti a média se na krachu manželství a útěku k Angelině dlouho živila. Dnes Jennifer přiznává, že truchlila velmi dlouho.

Brad odešel pět let po svatbě. Stalo se to během natáčení filmu Mr. & Mrs. Smith, během něhož se do Angeliny zamiloval. A protože po pěti letech manželství už měli mezi sebou stereotyp i neshody, Pittovi nedělalo problém podlehnout nové vášni.

„Existuje mnoho stadií truchlení. Je to smutné, něco prostě skončí. Doslova vás to rozlomí a obnaží, obnaží vás to syrovým pocitům. Když se ale snažíte té bolesti vyhnout, vytváříte tím bolest ještě větší,“ přiznává dnes hvězda seriálu Přátelé.

   

Když prý podepsala smlouvu na roli Rachel v poslední řadě Přátel, Brada to naštvalo.

Vztahy pod drobnohledem

„Jsem lidská bytost, ale musím své lidské zkušenosti prožívat před zraky světa. Moc si přeju, aby to nebylo před celým světem. Dost tvrdě se snažím nad to povznést,“ dodává Jennifer.

S Bradem se rozvedli poměrně rychle. Odešel na počátku roku 2005, už 2. října téhož roku byli rozvedení. Zato dvouleté manželství s Angelinou nebylo rozvedeno dodnes. A to spolu nežijí už tři roky.

Aniston nevyšlo ani druhé manželství s Justinem Therouxem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat