Do šestnácti jsem se nesměla na make-up ani podívat, vzpomíná Rihanna

27.06.2019 | Osobnosti

Zpěvačka Rihanna vyrůstala na Barbadosu a její rodiče ji vedli poměrně zkrátka. Jednatřicetiletá hvězda jim je za to vděčná, je dost odolná a jen tak něco ji nepoloží na lopatky.

Přestože během umělecké dráhy proslula výrazným líčením a dnes sama prodává kosmetiku, na první obtažení rtů si musela počkat do šestnácti. Matka jí do té doby líčení přísně zakazovala.

Maximálně rtěnku

„Moje máma pracovala docela dlouho v oboru kosmetiky a parfémů, líčila lidi a byla vizážistkou, takže jsem to milovala celý život. Ale já sama jsem make-up nesměla nosit velmi dlouho. Mohla jsem ji jen sledovat v zrcadle, jak se líčí, byla jsem tím posedlá… Dovolila mi maximálně rtěnku, když jsem byla družička na svatbě nebo tak něco, ale poprvé, kdy jsem si mohla dovolit úplné líčení, kdy mě sama nalíčila, bylo na školní soutěži krásy. Bylo mi šestnáct, bylo to krátce předtím, než jsem se odstěhovala z Barbadosu,“ přiznala Rihanna magazínu Interview.

Zpěvačka také přiznala, že od šestnácti hodně používala podkladový make-up, protože měla na pleti spoustu nedokonalostí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Dušená kuřecí prsa

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat