Jennifer Aniston dva roky po rozvodu opět randí

15.08.2019 | Osobnosti

Herečka Jennifer Aniston se po rozvodu s kolegou Justinem Therouxem dva roky hojila. Její srdce ale opět nabralo sílu a důvěru, kterou potřebovalo, aby se dokázalo otevřít novému vztahu. Padesátiletá exmanželka Brada Pitta tak opět randí. Kolegyně Lisa Kudrow a Courteney Cox ji prý podporují, protože po rozchodu s druhým manželem se tvářila, že zůstane sama.

„Podpora, které se jí dostávalo od žen, jež ve svém životě má, jí pomohla se pohnout dál a opět se narovnat a se spoustou podpory přátel opět začala randit. Lisa a Courteney jsou si s Jennifer velmi blízké a velmi ji pobízely, aby vylezla ze své ulity a opět randila,“ cituje magazín People.

Aniston se nedávno potkala s exmanželem Therouxem, a dokonce s ním spojila ruce. Kvůli smutné události. Umírala jejich fenka Dolly.

Málo času i na rande?

Jennifer obětovala život herectví. Vztahy jí prý troskotaly především proto, že nikdy netoužila mít děti. Proto ji opustil Brad Pitt a zřejmě také Justin.

„Stále se věnuje velmi intenzivně józe a zdraví. Její tělo nikdy nevypadalo lépe. Má spoustu nových projektů a stále nepolevuje v práci. Dostala teď tolik zajímavých pracovních nabídek, že měla co dělat, aby se v nich nějak zorientovala,“ cituje Entertainment Tonight.

„Jestli jsem na seznamce? Ne. Mám na to nula času, abych byla upřímná… Randění není teď jednou z mých priorit,“ prohlásila sama Jennifer letos v květnu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat