Nicole Kidman o vztazích, mateřství a životě: Celý život nejdříve jednám, až pak myslím

Herečka Nicole Kidman upřímně promluvila o svém soukromí s deníkem The Sun. Tvrdí, že jí trvalo, než přijala fakt, že její adoptivní děti se plně oddaly náboženské sektě zvané scientologie. Nicméně pochopila svou roli v jejich životě a tím se osvobodila. Australská hvězda tvrdí, že nikdy moc neplánovala a celý život jde do všeho po hlavě, často bez rozmyslu. Dnes sama docela zírá, že už v sedmadvaceti měla dvě děti a byla čtyři roky vdaná. Nicméně ničeho nelituje. Ani vášnivého zamilování do Toma Cruise, ani velmi bolestivého rozchodu s ním, z něhož ji vytáhly kamarádky.

„Nikdy jsem opravdu nic velmi neplánovala. Vždy jsem fungovala velmi spontánně a někdy to fungovalo, jindy jsem padla přímo na hubu. Pak si sama říkám, opravdu musím věci víc promýšlet. Ale upřímně, tohle mi není přirozené. Častěji spíš řeknu, jo, pojďme do toho. Tak jsem to měla jako dítě, nasedla jsem do letadla a s baťohem na zádech v sedmnácti letech objela celou Evropu, protože v tu chvíli mi to přišlo jako skvělý nápad. Rychle jsem se vdala, víte, všechny ty věci dělám rychle. Mám ráda pocit, když nevím, co bude hned následovat nebo co se bude dít. Ale jak jsem teď starší, čas má pro mě větší hodnotu. Nemáme neomezené množství času,“ svěřila Nicole v exkluzivním rozhovoru pro The Sun.

Manželství s Tomem Cruisem

Dnes šestadvacetiletá Isabella a čtyřiadvacetiletý Connor se od ní po rozvodu s Tomem Cruisem zcela odvrátili. Zůstali s otcem a ten z nich postupně vychoval velmi oddané stoupence scientologie. Isabella často hovoří o tom, že jí právě toto učení zachránilo život, Connor žije dokonce ve floridské centrále sekty žijící z velkých peněžních darů svých stoupenců. Nicole ale víru svých potomků nijak nezpochybňuje.

Mateřství

„Mateřství je cesta. Čekají vás neskutečné vrcholy a údolí, je jedno, jestli jste adoptivní, nebo biologická matka. To, co dítě potřebuje, je láska. Mé děti se rozhodly svobodně být scientology. Ale povinností nás rodičů je vždy jim nabídnout bezpodmínečnou lásku… Rodičovství znamená, že se naučíte chápat, kým vaše děti jsou, že je nebudete nutit být tím, kým chcete, aby byly. Necháte je najít si svou cestu a na ní je budete podporovat. Je to tvrdé. Pořád se hlídáte, abyste nepřenášeli svá očekávání na dítě,“ tvrdí Kidman.

Podle bulváru nesměla Nicole na svatbu ani u jednoho ze svých adoptivních potomků. Nedávno si její syn Connor vzal šéfku italské divize scientologie. S jejich otcem Tomem Cruisem se poznala v roce 1989 a už na Štědrý den 1990 se stala jeho manželkou.

Mladistvá nerozvážnost

„Byla jsem z něj naprosto unešená. Zamilovala jsem se šíleně a vášnivě. A jak se to stalo, celý můj plán ve smyslu toho, co chci od života, byl pryč, řekla jsem si, kašli na to, tohle je ono. Naprosto dobrovolně jsem se tím nechala pohltit. Vždy se rozhoduju pro lásku a vše, co se toho týká,“ zavzpomínala Nicole na svého prvního manžela.

Jenže dnes už vidí vše trochu moudřejšíma očima dvaapadesátileté ženy.

„Byla jsem tak mladá. Když se podívám zpět, říkám si, cože? Měla jsem dvě děti v sedmadvaceti a byla tehdy už čtyři roky vdaná. Ale to jsem prostě tehdy chtěla,“ uvažuje hvězda filmu Hodiny.

Po drsném rozvodu našla pravou lásku

V roce 2001 se Tom rozhodl rozvést. A Nicole rozpad vztahu srazil na kolena tak, že nebyla schopná sama fungovat.

„Je pravda, že mi život tehdy zachránily kamarádky. Zvedly mě ze země a byly tam pro mě. Když jsem vůbec nevěděla, co mám dělat, tak kamarádky zakročily a řekly, tak, teď se bude dít tohle, vše jsme zařídily. Myslím si, že bych bez nich nebyla schopná jakkoli fungovat, nebyla jsem totiž ani schopná přestat plakat, ale ony jen říkaly, netrap se, vše jsme zajistily. Dodnes mě to nutí k pláči, jak jsem jim vděčná,“ tvrdí hollywoodská hvězda, jež žije v Nashville s druhým manželem Keithem Urbanem. S tímto australským hudebníkem má jedenáctiletou Sunday a osmiletou Faith.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat