Komentáře k článku

nea 12.10.2019

stárne každý a za známky stárnutí se přece nikdo nemusí stydět

assaly 11.10.2019

stárnout bychom měli v pohodě, ale neznamená to o sebe nepečovat, jen prostě brát některé věci s nadhledem. Vrásky od smíchu jsou hezké a ústa do písmene U taky:-)

helus 11.10.2019

Stárnutí je přirozená věc.

Siraellen 11.10.2019

stárnutí je přirozené

ovace 11.10.2019

myslím si že bojovat je zbytečné

kamila76 11.10.2019

stárnout je přirozené

xxkouckaxx 11.10.2019

nebojuji a jsem v pohodě , vypadám jak vypadám - hlavně že jsem spokojená ;-)

Člověk bojuje, ale stáří ho stejně dostihne! Sice na tváři se to dá trochu vylepšit, ale nemoci kloubů ani přípravkem už nezachráníš. Organismus je unavený a opotřebovaný.

aster libusenovotna 12.10.2019

Aby vás ve stáří nebolely klouby a záda, musíte předejít jejich opotřebování - tj. nepracovat fyzicky, nesportovat...ale musíte to začít ne(dělat) včas - nejlépe už od dětství - jako moje matka - a můžu vám potvrdit, že dneska má 80, pobíhá jako dvacítka a pokračuje v tom, co dělá celý život - vyhýbá se jakékoli fyzické činnosti, kromě venčení psa - což provádí tak, že vyleze před barák, pes se vyvenčí a ona si s ním pak sedne do pergoly...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat