Victoria Beckham: Přípravky proti stárnutí jsou hovadiny

Když se člověk podívá na chování a veřejnou prezentaci manželů Beckhamových, řekl by, že slavný pár má velké problémy se stárnutím. Ale ne. Je to jen iluze. Ve skutečnosti britská dvojka prý jen klame tělem a projevy stárnutí se nesnaží maskovat. Slavná návrhářka teď totiž propaguje kosmetiku své značky tvrzením, že má podtrhnout přirozenou krásu, nikoli maskovat projevy stárnutí. Victoria dokonce prohlásila, že všechny přípravky domněle omlazující pleť jsou neúčinné hovadiny.

„Nejde o to, abychom vypadali jinak nebo mladší. Nehodlám přijít s výrobky, které budou tvrdit, že vás zbaví vrásek, protože si myslím, že to je kravina. Měli bychom oslavovat to, jací jsme, a být tou nejlepší, nejsilnější verzí nás samotných. Měli bychom také oslavovat jeden druhého a jako ženy být pospolu silné,“ prohlásila pětačtyřicetiletá návrhářka v rozhovoru pro magazín Grazia.

Upřímnost za upřímnost

Victoria ale není upřímná. Ještě loni totiž propagovala v článku pro magazín Marie Claire Australia přípravky Melanie Grant, která se specializuje na omlazování pleti a kosmetiku proti stárnutí.

„V Austrálii jsem měla nejlepší pleťové masky u Melanie Grant,“ přiznala Victoria a doporučila přípravky Cosmedix slibující omlazení a zbavení vrásek.

Victoria také opakovaně v rozhovorech uvedla, že nedá dopustit na masku Sarah Chapman, která funguje jako „sérum proti stárnutí pleti“. A používá také peeling Lancer Polish, který má mít opět omlazující účinky proti vráskám.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat