Angelina Jolie: Ke konci vztahu s Bradem jsem nepoznávala sama sebe

Herečka Angelina Jolie se vrací na plátna kin jako zlá čarodějnice Maleficent. Repríza role pro ni prý byla cestou, jak v sobě objevit znova sílu. Na konci vztahu s Bradem Pittem a dlouho po rozchodu s ním se totiž cítila ztracená, slabá, nepoznávala sama sebe a připadala si naprosto bezvýznamná.

„Návrat k roli byl náročný. Přicházela jsem do ní po několika letech složitostí a necítila jsem se zrovna silná. Vlastně jsem se cítila dost zlomená. Trvalo mi chvíli, než jsem znova pocítila její sílu,“ přiznala teď Angelina, která na oficiální premiéru snímku vzala jako svůj doprovod děti.

Návrat k sobě

„Nevím, co mám napsáno v osudu, ale o čem jsem teď přesvědčená, je, že jsem v období přechodu, jako bych se vracela ke kořenům, je to návrat k sobě samé. Protože jsem trochu sama sebe ztratila. Myslím, že se to stalo v době, kdy můj vztah s Bradem mířil ke konci, pak na počátku našeho rozchodu. Byl to těžký moment, kdy jsem nepoznávala sama sebe, kdy jsem se stala… jak bych to řekla… menší, téměř nevýznamná, i když to možná nebylo tak vidět,“ dodala matka šesti potomků.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat