Reese Witherspoon: Každý den si dávám šlofíka, abych se zbavila stresu

Herečka Reese Witherspoon prozradila svůj recept na mladistvou vizáž a pevné mentální zdraví. Každý den si po poledni dopřeje šlofíka. Obnoví tím výkonnost svého mozku a zbaví se stresových hormonů v krvi. Reese ale během poledního odpočinku spíš hluboce relaxuje při poslechu meditační hudby s vysokofrekvenčními zvuky.

„Dávám si dvacet každý den. Nemám oběd. Oběd jím ještě před polednem a v době oběda si dávám šlofíka. A poslouchám velmi zajímavé vysokofrekvenční zvuky, které mě donutí se uvolnit… Miluju to,“ přiznala matka dvacetileté Avy a šestnáctiletého Deacona, které má s bývalým manželem Ryanem Phillippem. Se současným chotěm Jimem Tothem má sedmiletou Tennessee.

Reese také přiznala, že se často o svém životním stylu radí s kolegyní Jennifer Aniston, která prý skvěle rozumí výživě a fitness, takže jí dává cenné rady.

„Ráno si dávám džus z listové zeleniny a kávu. Jennifer ví hodně o zdraví a fitness, takže se na ni vždy obracím. Ona vám poradí výborně, abyste se cítili dobře,“ dodala Witherspoon magazínu OK!.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat