Richard Gere se v sedmdesáti stane trojnásobným otcem

Herec Richard Gere se v sedmdesáti letech stane trojnásobným otcem. Jeho manželka Alejandra Silva s ním čeká druhého společného potomka. Toho prvního přitom porodila před devíti měsíci. Dala slavné hollywoodské hvězdě opět syna, jehož pojmenovali Alexanderem. Richard má s první manželkou Carey Lowell devatenáctiletého syna Homera.

Alejandra má také potomka z předchozího vztahu, šestatřicetiletá Španělka má s bývalým manželem Govindem Friedlandem šestiletého Alberta.

Podle španělského magazínu Hola! Alejandra ukončila první trimestr a vstoupila do čtvrtého měsíce těhotenství, proto začali novinku oznamovat přátelům a rodině. Dítě by se mělo narodit na konci dubna.

Alejandra je stejně jako Richard aktivní praktikantkou buddhismu, díky slavnému herci se osobně přátelí s dalajlámou Tändzinem Gjamcchoem. Ten se prý také jako první v září minulého roku dozvěděl, že dvojice přivede na svět chlapečka.

„Jsem nejšťastnější muž ve vesmíru. Jak bych nemohl být? Jsem ženatý s nádhernou ženou, která je chytrá, citlivá, oddaná pomáhat lidem, s níž je zábava, je trpělivá, která umí odpouštět, která skvěle vaří a která tvoří nejlepší saláty na světě! Alejandra medituje, je vegetariánkou a skvělou matkou, má dotek anděla… a je to Španělka, tedy ze země králů a královen, Cervantese a Buñuela… Nemohli byste dostat nikoho lepšího,“ prohlásil Richard na jaře minulého roku po svatbě se Silvou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat