Princ Harry nebude trávit Vánoce s britskou královnou a bratrem Williamem

Princ Harry s manželkou Meghan nebudou trávit letošní Vánoce s britskou královskou rodinou na Sandringhamském panství. Ačkoli se před dvěma lety Meghan jako snoubenka na vánoční oslavu vecpala navzdory tradicím, letos o svátky s Harryho rodinou nestojí. A tak se dvojice rozhodla užít si je po svém.

Vánoce v Sandringhamu mohli trávit s královnou a nejbližšími příbuznými vždy jen manželky a manželé členů rodiny. Nikdy ne snoubenka, snoubenec, přítelkyně či přítel těchto členů. Alžběta II. ale v případě Harryho a jeho tehdejší snoubenky Meghan udělala výjimku a pozvala ji na Vánoce už v roce 2017. Teprve pět měsíců po svátcích se herečka z Kalifornie stala Harryho manželkou, a tedy členkou rodiny.

„Potřebují nějaký čas mimo rodinu, aby si dobili baterky a rozhodli se, co budou dělat příští rok,“ cituje deník The Sun zdroj blízký vévodům ze Sussexu.

Původně se plánovalo, že Harry a Meghan stráví Díkuvzdání v USA s Dorií Ragland, matkou Meghan. A na Vánoce přijedou do Sandringhamu. Také proto, že Alžběta II. má třiadevadesát a její manžel Philip osmadevadesát let. V jejich věku můžou být každé Vánoce těmi posledními.

Harry za pětatřicet let života vynechal Vánoce v Sandringhamu jedinkrát. V roce 2012 sloužil v Afghánistánu a vojenské nasazení mu neumožnilo vrátit se na svátky do Spojeného království.

Princ William s manželkou Kate budou v Sandringhamu trávit Vánoce i s dětmi Georgem, Charlotte a Louisem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat