Princ William: Jsme příliš privilegovaní, musíme se věnovat charitě a vracet to lidem

14.12.2019 | Osobnosti

Princ William, následník britské koruny, se snaží vylepšit pošramocenou image své rodiny, kterou letos řádně dorasovali jeho bratr Harry a strýc Andrew. Starší syn princezny Diany a prince Charlese tak přijal pozvání do vánočního speciálu vaření s Mary Berry, kterou natočila televize BBC. William v ní hovoří o svých příbuzných a královně. A vysvětluje, proč se jeho rodiče tolik věnovali a věnují charitě.

Jako velmi privilegovaná rodina, která nahromadila své bohatství díky milionům poddaných své země, podle něj musejí lidstvu vracet zpět prostřednictvím charity.

„Vyrůstal jsem v tom, že oba mí rodičové se ohromně věnovali charitě. Můj otec vytvořil Princův fond. A působí v mnoha různých organizacích. Moje matka odvedla svou práci při péči o bezdomovce a, jak jste řekla, v oblasti AIDS a jiných charitách, já si myslím, že když vyrůstáte v domácnosti, která je velmi výrazným příkladem… dobře, jinak, jsme velmi privilegovaní, musíme to vracet zpět,“ prohlásil William v pořadu A Berry Royal Christmas.

Otec princů George a Louise a princezny Charlotte také vzdal hold své babičce.

„A víte, moje babička se stala královnou velmi mladá, v časech, kdy svět patřil mužům, bylo to pro ni velmi těžké… aby něco dokázala. A ona dokázala změnit svět. Svým jedinečným způsobem, originální cestou, a víte, moje babička a můj děda spolu jsou ztělesněním služby veřejnosti,“ míní William.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat