Hrdinové ze světa celebrit: 6 statečných zachraňovalo život i ve skutečnosti

Nejsou neohroženými hrdiny (nebo hrdinkami) jen na filmovém plátně. Někteří obyvatelé hvězdného Hollywoodu se titulem zachránce lidských životů mohou pyšnit i ve skutečnosti.

Mila Kunis
Když před nedávnem dostal jeden z dělníků, kteří pracovali v hereččině domě, z ničeho nic záchvat, Mila nechala zavolat sanitku, doběhla k 50letému muži, který nemohl dýchat, protože mu zapadl jazyk, držela mu hlavu, aby se neudusil, a setrvala u něho, dokud nedorazili záchranáři. Pak ještě doprovodila muže do nemocnice.

Dustin Hoffman
Sedmadvacetiletý mladík může děkovat za život slavnému Dustinu Hoffmanovi. V londýnském Hyde Parku jej totiž při běhu postihla zástava srdce. Herec rychle zavolal záchranáře a začal muže resuscitovat. Zůstal s ním, dokud sanitka nepřijela a zachránil mu život.

Kate Winslet
Zpráva o jejím hrdinském kousku obletěla před nedávnem celý svět – Kate pomohla při požáru domu svého přítele Richarda Bransona vynést jeho 90letou maminku. Jak později poznamenala, prý ani nestihla mít strach – pořád prý čekala, kdy nějaký režisér zavolá: „Stop!“

Patrick Dempsey
Hvězda seriálu Chirurgové si záchranu života vyzkoušel i mimo televizní obrazovku, když kousek od jeho domu v Malibu havarovalo auto s jistým mladíkem. Patrick na nic nečekal, rozběhl se k autu, pomocí páčidla otevřel dveře a mladého řidiče z vraku vytáhl. Poté zavolal záchranáře.

Harrison Ford
Jako při natáčení Indiany Jonese se nejspíš mohli cítit turisté, kteří uvízli v horách ve Wyomingu, když pro ně přiletěl vrtulník pilotovaný samotným Harrisonem Fordem, jenž se nabídl, že pomůže při pátrací akci. Mimochodem, prý měl na hlavě neodmyslitelný kobouk…

Ryan Gosling
Slavný herec nemá na svém kontě jen jeden hrdinský čin, ale hned dva. Nejprve se mu podařilo zabránit krvavému pouličnímu střetnutí, podruhé pak zachránil ženu, již málem srazilo auto.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat