Jste mrkev, hruška nebo brokolice? Zjistěte, jaký máte typ postavy podle celebrit

Britský list The Sun si nechal provést analýzu typů ženských postav a z průzkumu vyplynulo, že celkem existuje šest základních tvarů, z nichž nejčastější je právě mrkev.

Britský list The Sun si nechal provést analýzu typů ženských postav a z průzkumu vyplynulo, že celkem existuje šest základních tvarů, z nichž nejčastější je právě mrkev. Následuje tvar připomínající hrušku a také máslová dýně, kdy má žena prsa a boky zhruba stejně široké, ale pas o pětadvacet centimetrů užší.

Takových žen chodí kolem asi dvacet procent. Ze slavných tváří se s takovou postavou musí spokojit Christina Hendricks. Tvar mrkve má kolem pětadvaceti procent žen a patří k nim Cameron Diaz a Nicole Kidman, ty mají pas a boky zhruba stejně široké, ale pas jen o patnáct až dvacet centimetrů užší.

Typickým jablkem, jichž je mezi ženami asi osmnáct procent, je třeba herečka Jennifer Hudson. Pas má stejně široký či maličko širší než boky a prsa, ale rozdíl mezi třemi proporcemi je maximálně pět až deset centimetrů v obvodu.

Mezi tzv. brokolice patří Lindsay Lohan, takových žen je ve společnosti asi šest procent a mají nejširší poprsí, zatímco pas a boky jsou zhruba stejně široké. Hrušek je asi třiadvacet procent, jsou tedy druhým nejčastějším typem ženy, a nejslavnější hruškou je asi Jennifer Lopez. Úzká ramena a menší poprsí s útlým pasem podpírají objemné boky a pozadí.

Zpěvačka Adele pak prý prezentuje poslední typ – lilek, kdy jsou prsa nejmenší, pas středně široký a boky nejširší. Od ňader k bokům se tělo lineárně rozšiřuje. Takových žen je opět kolem šesti procent.
TIP Bety: Stále nevíte, jaký jste typ postavy? Potřebujete poradit, jaký pohyb a stravu podle vašeho typu postavy potřebujete? Poraďte se ZDARMA s naší dietoložkou Lenkou! Zeptat se jí můžete i na to, kde hledat motivaci k hubnutí!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat