Gigi Hadid. Raději umřu, než bych šla do posilovny

20.12.2019 | Osobnosti

Modelka Gigi Hadid je odpůrkyní posiloven a fitness center. Cvičit v uzavřené místnosti ji nikdo nedonutí. Raději se udržuje v kondici během, jízdou na kole a plaváním. A vůbec neumí pochopit, proč někdo raději běhá na páse mezi čtyřmi zdmi, místo aby se proběhl v lese, parku nebo v horách.

„Já nedokážu jít do posilky a běhat tam, to bych raději umřela. Vyrostla jsem venku, takže nejraději mám, když si můžu co nejvíce užít venkovní prostředí. Jezdím všude na kole a plavu v moři každou volnou chvíli,“ přiznala v rozhovoru pro Conde Nast Traveller.

Gigi ale přesto do jednoho fitness centra chodí. Jmenuje se Gotham Gym, je to velmi komorní posilovna a ona tam chodí boxovat.

„Když tam přijdu, cítím se tam, jako bych byla mezi staršími bratry. Je jim jedno, že jsem modelka nebo jak vypadá moje tělo. Chtějí po mně jediné, abych měla dobrý úder, tak chci být také posuzována a vnímána ve sportovním prostředí, protože na to jsem náležitě hrdá,“ přiznala Hadid před časem.

Gigi v minulosti odhalila, že od dětství intenzivně sportuje, dvanáct let hrála závodně volejbal, jezdí odmala na koni a věnuje se také již zmíněnému boxu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat