Tom Jones: Pořád na mě letí spousty žen, ale už jsou to babičky

07.01.2020 | Osobnosti

Zpěvák Tom Jones oslaví příští rok osmdesátku. Většinu života se těší velké přízni žen, s čímž se musela smířit také jeho zesnulá manželka Linda, která mu nakonec tolerovala milenky. Hudební idol i dnes vidí u své šatny zástupy fanynek, které ho nahánějí také na ulici. Jenom to už nejsou mladé dívky, ale většina z obdivovatelek má vnoučata.

„Jsou to především babičky, které po mně letí. Některé mají na svých prsou vytetované moje jméno,“ svěřil hrdě Tom listu The Mirror.

Jones má sice tělo osmdesátiletého muže, ale uvnitř se skrývá třicetiletý mladík. Před třemi roky pochoval manželku Lindu, která mu byla největší oporou a životním parťákem od jeho sedmnácti let. Tom se přitom dnes otočí klidně za třicetiletou sukní.

„Ano, otočím. Když se totiž díváte na druhé, nevidíte sami sebe. Nemůžu uvěřit tomu, když někdo mluví o osmdesátce, protože když jste mladí a představíte si osmdesátku, připadá vám to jako stáří,“ dodal britský hudebník.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat