Katy Perry se díky Orlandovi zbavila depresí

08.01.2020 | Osobnosti

Zpěvačka Katy Perry prý před vztahem s Orlandem Bloomem trpěla těžkými depresemi. Když s britským hercem začala randit, bylo jasné, že oba čelí velkým překážkám ve svých duších. Ale dokážou být jeden pro druhého léčiteli. Prošli ohromný kus cesty emočního a duchovního léčení, což jim dodalo odvahu, aby společně vstoupili do manželství.

„V minulosti jsem byla schopná to překonat, ale tentokrát se stalo něco, co mě skoplo o několik pater dolů. Musela jsem skutečně podstoupit mentální léčení. Orlando je jako šalvěj. Když jsme se potkali, řekl mi, že se vzájemně určitě zbavíme jedů. A taky se tak stalo. Je to vyčerpávající, ale opravdu si vzájemně pomáháme zůstat soudní. Nikdy jsem neměla partnera, který by byl ochotný se mnou projít takovou emoční a duchovní cestou jako Orlando. Je to náročné, protože musíte čelit všemu, co na sobě nemáte rádi. Je to jako nikdy nekončící očista,“ přiznala Katy magazínu Vogue.

Pětatřicetiletá Katheryn Hudson, jak zní zpěvaččino občanské jméno, otevřeně přiznává, že se s depresemi pravidelně léčí.

„Prodělala jsem terapii, prošla jsem Hoffmanovým procesem, užívala bylinnou léčbu… Mám partnera, který se snaží sám najít rovnováhu. Orlando prodělává vlastní duchovní cestu. Je to kotva, která mě drží při zemi, je velmi realistický. Není to žádný fanoušek číslo jedna Katy Perry, je to fanoušek Katheryn Hudson,“ dodala zpěvačka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat