Jennifer Aniston a Brad Pitt jsou patnáct let po rozchodu nejlepšími přáteli

05.01.2020 | Osobnosti

Lidské vztahy prodělávají proměnu po celý život. Některá přátelství jsou pevná jako ocel napříč celým životem člověka, jiná se vyvíjejí a na síle získávají s věkem. Takovým vztahem je také ten mezi Jennifer Aniston a Bradem Pittem. Byli milenci a pět let manželi, nikdy ale nebyli tak blízkými přáteli, jakými jsou dnes, patnáct let po rozchodu.

Jennifer musela skousnout, že ji Brad opustil kvůli Angelině Jolie. Milovala ho a rozchod si tehdy nepřála. Po deseti letech ji to ale přebolelo a ona byla schopná se znova vdát. I když jí ani druhé manželství nevyšlo (mezitím zkrachoval i vztah Brada a Angeliny) nezahořkla. Naopak. S druhým manželem Justinem Therouxem jsou báječní přátelé. A věřit a milovat opět dokáže i Brada. S nímž jsou si prý blízcí jako nikdy předtím.

„Obnovili mezi sebou pouto a jejich přátelství teď, když jsou oba zase svobodní, zesílilo mnohem víc, než jak tomu bylo v několika uplynulých letech. Oběma došlo, na čem v životě opravdu záleží, a protože se oba dlouho hluboce milují, jsou nadšení z toho, že jsou si zase tak blízcí. Důvěřují si a s láskou přistupují k faktu, že se opět mají o koho opřít,“ cituje magazín Hollywood Life.

Brad byl jedním z nejbližších přátel, kteří se účastnili Jennifeřina vánočního večírku. Na něm se potkal také se svou bývalou snoubenkou Gwyneth Paltrow.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat