Dana Morávková je štíhlá jako lunt. Přestože se cpe smažákem s tatarkou! Jak to dělá?!

Dana Morávková (40) je mimořádně vytížená herečka, která, jak sama říká, pořád musí něco dělat. I přes to, že natáčení Ordinace v růžové zahradě 2, kde ztvárňuje MUDr. Zdenu Tichou, je časově náročné, zvládá péči o rodinu i o své krásné tělo. Dana se už těší na léto i na zaslouženou dovolenou.

Plánů má víc než dost – chystá se s rodinou na kola do Rakouska, stejně jako každý rok pojede s maminkou do Chorvatska a zbytek volného času vyplní návštěvou letních festivalů, na kterých bude doprovázet manžela Petra. Ani Dana nenechává přípravu na léto na poslední chvíli a na rychlohubnutí do plavek se nechystá: „Snažím se udržovat po celý rok, nejsem příznivcem rychlého hubnutí. Sportuju a jím střídmě,“ prozradila svůj recept na štíhlou postavu Dana.

V zimě jezdíme na lyže, ráda plavu, jezdím na kole, a i když nejsem velký fanoušek posiloven, čas od času si tam zajdu. Programově diety nedržím, i když před natáčením Andělské tváře jsem chtěla rychle zhubnout, tak jsem chodila k dietoložce a držela jsem dietu z mořských řas. Bylo to účinné, ale stejně si myslím, že lepší, než nějaké rychlé diety, je dodržovat správnou životosprávu, mít dostatek pohybu, jíst pravidelně a menší porce,“ přiznala Dana. „Ale ne vždycky jím vzorně, to víte, že si dám ráda čokoládu, vždyť žijeme jen jednou. A nejradši ze všech jídel mám smažák s bramborem a tatarkou a miluju nanuky Míša. A když večer přijdu z divadla, často mě přepadne hlad a mám chuť na všechno, co je po ruce, většinou ale vyhraje silná vůle a lenost si cokoliv připravit,“ popsala Dana své chutě.

Prozradila také oblíbený rychlý letní recept na těstoviny: „Mám ráda rychlé a jednoduché recepty, takže nejraději a často dělám saláty. Taky mám vyzkoušený recept na rychlé těstoviny s omáčkou z řeckého jogurtu, do kterého jenom přidám česnek a je hotovo.“ A jak jinak dbá Dana o svou krásu? „Chodím ke kadeřníkovi, na manikúru, pedikúru i kosmetiku, a i když se snažím o pravidelnost, někdy to prostě nevyjde, za což si pak pravidelně nadávám,“ zkonstatovala herečka s úsměvem.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat