Victoria Beckham snídá chleba skoro za dvě stovky

24.01.2020 | Osobnosti

Když jste slavní a hříšně bohatí, není dobré se veřejnosti svěřovat s každým detailem svého životního stylu. Může to vyvolat vlnu nepřejícnosti a posměšků. Stalo se to teď Victorii Beckham, která snídá toasty ze speciálního chleba vyrobeného ze směsi obilovin a luštěnin. Bochník Ezekielu vyjde na šest liber, tedy asi 180 korun. Britské návrhářce se fanoušci v příspěvku, kde o chlebu hovoří, vysmívají.

Beckham si na plátek chleba, který se jmenuje podle starozákonní knihy Ezechiel, dává rozmačkané avokádo.

„Má snídaně. Toast Ezekiel s avokádem. Vyměnili jsme náš chléb za tento! I děti ho mají rády,“ píše Victoria.

Jenže její příspěvky čtou především Britové z průměrné příjmové skupiny, pro něž je chléb za šest liber příliš drahý. A tak si z manželky Davida Beckhama utahují.

Podle výrobce chléb obsahuje šest různých obilovin a luštěnin. „Je kompletním zdrojem bílkovin, má 84,3 procenta účinnosti doplnění jako nejbohatší zdroj bílkovin. Obsahuje osmnáct aminokyselin včetně těch esenciálních. Je lépe stravitelný a lépe se z něj vstřebávají minerály, protože naklíčením semen se odbourají inhibitory enzymů, takže vaše tělo snáze absorbuje vápník, hořčík, železo, měď a zinek. Je v něm také zvýšený obsah vitaminu C, vitaminu B a je zdrojem vlákniny,“ uvádí výrobce.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat