Heidi Klum si myje obličej pouze dětským šamponem

09.02.2020 | Osobnosti

Supermodelka Heidi Klum prý léta zkoušela nejrůznější odličovací a mycí přípravky na obličej. Až jí jednou kamarádka doporučila dětský šampon. Už léta svou pleť neošetřuje ničím jiným. Ráno při sprchování i večer jako odličovadlo používá jen výrobek společnosti Johnson’s určený na vlásky a pokožku dětí.

„Používám dětský šampon jako přípravek na mytí obličeje, myslím si, že je to nejjemnější věc pro váš obličej, ale odstraní úplně vše. Je to velmi jednoduché a mám to tak ráda. Ráno si dám sprchu a obličej si umyju dětským šamponem Johnson’s. Pak použiju zvlhčující krém, obvykle Buttermilk Moisuriser značky Mario Badescu. Když jdu ven, tak ještě ochranu pleti před UV La Roche-Posay. Na konci dne si vždy umývám obličej od make-upu. Pro odstranění make-upu z očí použiji dětský šampon Johnson’s Baby Shampoo. Zkoušela jsem různé zvlhčení pleti na noc, které jsou trochu výživnější. Teď používám Daughter Botanical Serum od Vinter’s nebo Midnight Recovery Concentrate od Kiehl’s,“ svěřila Heidi magazínu Hello!.

Klum také přiznala, že je bruneta a od mládí se odbarvuje. Změna účesu a hra s porostem hlavy ji pořád baví.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat