Komentáře k článku

Siraellen 20.02.2020

seznamka není nic pro mě

ovace 20.02.2020

mám vyzkoušeno ale není to nic pro mě

nea 19.02.2020

jen přetvářka

Jura 18.02.2020

Já bych seznamku nezavrhoval, kdybych teď zůstal sám tak co? V práci se moc neseznámím, moje záliby to taky moc nepodporují a žiju na malé vsi kde je počet volných žen adekvátního věku na nule. Nebudu dělat machra jak se bez ženské obejdu, ano obejdu ale proč bych měl, život je krátký a jen jeden.

aster Jura 19.02.2020

To je sice pravda, ale podle všeho na tu seznamku lezou taky různá individua, kterým na nějakém vztahu nezáleží - pokud byste počítal se znechucením a ztrátou času minimálně v 50% (a to tomu ještě lichotím) pak ano. Můj kamarád si takto hledal ženu 5 let, pak se na to vykašlal, sbalil krosnu a odjel na týden na hory - sám. Hned první den potkal v hospodě, kam se stavil na jídlo, dvě ženy - s jednou z nich je už 6 let spokojeně ženat...dneska s humorem popisuje různá setkání v rámci oné seznamky - párkrát místo ženy přišel dokonce chlap XD

Jura aster 20.02.2020

Čerstvě rozvedený kamarád má celkem pozitivní zkušenost, několik schůzek z kterých nic nebylo ale nejednalo se o žádné exotky prostě vždy jiskra nepřeskočí a z té poslední už je vážná známost. Možná to chce trochu pragmatický přístup a rovnou vyřadit ty podezřele skvělé partie.

aster Jura 20.02.2020

Já myslím, že je to i o štěstí - mně by na schůzku přišel nejspíš čert nebo mimozemšťan...na druhé straně - určitě by to nebyla nuda. Ale věřím, že někdo to štěstí má.

xxkouckaxx 18.02.2020

tohle není nic pro mne

helus 18.02.2020

Do seznamky bych nikdy nešla.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat