Chat se Sharon Stone na veřejné seznamce

18.02.2020 | Osobnosti

Herečka Sharon Stone se přihlásila na veřejnou seznamku, rozuměj, pro obyčejné smrtelníky a zažila diskriminaci. Je příliš slavná na to, aby uživatelé aplikace uvěřili, že je to skutečně ona. A tak ji několik členů komunity nezávisle na sobě nahlásilo jako falešný profil. Hollywoodskou hvězdu to naštvalo a využila všechny prostředky včetně medializace, aby její účet aplikace Bumble opět aktivovala.

„Opět jsem aktivní. Mám opět možnost se seznamovat!“ napsala Sharon na Instagramu. Matka tří synů chce potkat vyrovnaného muže, který ale nebude z oboru. Nicméně se domnívá, že za nahlášením jejího profilu jsou právě jedinci, jejichž nabídky odmítla.

„Myslím, že jsem pár lidem řekla ne, a ti zase řekli, že by se mi mohli pomstít tím, že nebudou milí ke mně. Myslím si, že někteří lidé nechtějí slyšet ne, nechci s tebou jít na rande,“ postěžovala si Stone.

Jinak má zájem o muže citlivé.

„Pátrám po někom, kdo chce vztah, v němž o sebe partneři projevují zájem a jsou k sobě citliví a milují se,“ svěřila magazínu Entertainment Tonight.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat