Slavní muži s dioptriemi: Hezouni, šprti i exoti

GALERIE: Muži v brýlích jsou zkrátka k sežrání. Posuďte sami! Brýle mužům přidají na zajímavosti, stylu, ale zároveň i nějaké nedosažitelnosti, která právě ženy dráždí a přitahuje. Ostatně, prohlédněte si naši fotogalerii a posuďte sami, jak slavným mužům sluší dioptrické brýle.

Mnozí lidé v dětství zažívají kvůli brýlím šikanu či diskriminaci ze strany vrstevníků. Někdy se dokonce tato optická pomůcka stane terčem posměchu, ale to neplatí v dospělosti. Naopak, pánové by se sexy moderním obroučkám vyhýbat neměli. Na většinu žen totiž vkusné brýle působí jako lákadlo.

Muže v brýlích vnímají ženy jako inteligentní a sofistikované. Dokonce většině dívek a dam připadají brýle sexy. Vyplynulo to z průzkumu společnosti Boots Opticians, podle níž by pánové před kontaktními čočkami měli dávat přednost skutečně brýlím. Velmi oblíbené jsou masivní a široké obroučky, které také patří mezi ty nejmódnější.

„Ohromujících 96 procent žen si myslí, že muži vypadají přitažlivěji v brýlích, protože vypadají inteligentněji a sofistikovaněji, což z nich činí dokonalého partnera na rande,“ uvedl mluvčí společnosti Boots Opticians.

Přestože téměř všechny dámy obdivují muže v brýlích, pánové jejich nadšení nesdílejí. Většina z nich naopak brýle považuje za handicap své atraktivity.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Cibulačka

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat