10 nejdokonalejších hvězdných tatínků: Beckham, Cruise i Pitt

Jsou slavní, úspěšní, obdivují je miliony žen… a ještě k tomu jsou skvělí tátové. Kteří hollywoodští tatínkové patří do pomyslného TOP 10?

1.    Brad Pitt
Těžko může zaujímat jiné než první místo. Úžasný otec 6 dětí (objevily se informace, že je na cestě sedmé) a talentovaný herec si sice malinko pokazil reputaci přiznáním, že svým dítkům občas k snídani dovolí colu, ale to mu jistě zazlívat nebudeme…

2.    Matt Damon
Čtyři děti, čtyři holčičky. Matt si získal srdce svých obdivovatelek i tím, že vždy prohlašoval, že na pohlaví dítěte mu nikdy nezáleželo a že z dcerky by měl stejnou radost jako ze syna.

3.    Hugh Jackman
Se svou manželkou, s níž je již více než 15 let, se dlouho snažili počít dítě. Když se to nedařilo, dvě adoptovali. A Hugh se netají tím, že toto rozhodnutí považuje za nejšťastnější svého života.

4.    Ryan Phillippe
I když manželství s Reese Witherspoon nevyšlo, o dětech, jež s „pravou blondýnkou“ tenhle talentovaný a pohledný herec má, mluví jen v superlativech. A není těžké mu uvěřit.

5.    Orlando Bloom
I když není otcem dlouho, rozhodně je otcem velmi aktivním a milujícím.

6.    David Beckham
To světoznámý fotbalista se řadí k otcům zaslouženým, s manželkou Victorií, s níž má již 3 syny, minulý rok přivítali narození dcerky.

7.    Cristiano Ronaldo
Jeho pojetí rodiny je sice velmi nekonvenční (totožnost matky jeho syna je neznámá a za mlčenlivost dostala štědře zaplaceno), ale otcovství si fotbalista očividně užívá. A už se nechal slyšet, že jeho vzorem je, co se počtu dětí týče, David Beckham.

8.    Usher
Talentovaný hudebník a herec je otcem dvou synů, na které je náležitě pyšný.

9.    Matthew McConaughey
Před Vánocemi se Matthew zasnoubil s matkou svých dvou ratolestí. „Našel jsem ženu, s níž chci vytvořit rodinu,“ nechal se slyšet.

10.    Tom Cruise
Suri Cruise byla opakovaně vyhlášena nejrozmazlovanější dcerkou Hollywoodu. Svou zásluhu na tom má i milující otec Tom a jeho manželka Katie Holmes.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

83 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:39
194 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:56
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat