Slavné maminky, které si na miminko musely počkat

Problémy s plodností trápí čím dál více párů a výjimkou nejsou ani ty hvězdné. Které hollywoodské celebrity si na miminko musely nějaký čas počkat?

Mariah Carey
O miminko se zpěvačka pokoušela se svým manželem Nickem Cannonem delší dobu. V roce 2008 Mariah prodělala potrat a celá situace se ještě zkomplikovala. Loni na jaře nicméně obletěla svět šťastná zpráva, že zpěvačka porodila zdravá dvojčátka.

Halle Berry
Talentovaná držitelka Oscara porodila dcerku Nahlu až v jedenačtyřiceti letech, a to díky umělému oplodnění. Jak se herečka přiznala v jednom z rozhovorů, má schovaných téměř 35 těhotenských testů s negativním výsledkem… Ten s pozitivním si nechala také.

Sarah Jessica Parker
Zatímco prvního potomka se herečce a jejímu manželovi Matthewu Broderickovi podařilo v roce 2002 počít přirozenou cestou, o druhé dítě se snažili několik let marně. Nakonec kvůli problémům s plodností zvolili Sarrah a Matthew jiný způsob – náhradní matku, která jim v roce 2009 porodila dvojčata.

Celine Dion
Zpěvačka se s manželem snažili o miminko dlouhých 6 let. Nakonec se jim díky umělému oplodnění narodil v roce 2001 syn. Pár však nechtěl, aby jejich dítě vyrůstalo jako jedináček, a tak se začal snažit o druhého potomka. Celine prošla 6 pokusy o umělé oplodnění, jednou dokonce potratila. Nakonec se dvaačtyřicetileté zpěvačce v roce 2010 narodila zdravá dvojčata.

Courtney Cox

Sympatická Monica ze seriálu Přátelé (kde se mimochodem její postava rovněž dlouho marně snažila o dítě) nemohla otěhotnět několik let, dokonce prodělala několik potratů. V roce 2004 si však díky IVF nadělila téměř na den přesně ke 40. narozeninám ten nejkrásnější dárek – dceru.

Marcia Cross
Hvězda Zoufalých manželek toužila stát se matkou již od dětství. Přijít do jiného stavu se za pomoci darovaného sperma snažila několikrát ještě předtím, než se v roce 2006 vdala. Po svatbě se rozhodla pro umělé oplodnění a v roce 2007 porodila 44letá herečka dvojčata.

Emma Thopmson
Oblíbená britská herečka se o děti snažila několik let, ve čtyřiceti letech se rozhodla „zkusit štěstí“ s umělým oplodněním. A vyšlo to! V roce 1999 společně se svým partnerem přivítali na svět dcerku.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro tebe přinese silný proud kreativní energie. Je to hned zkraje nového lunarického cyklu, který pro tebe znamená nové počátky, takže je to skvělý čas, abys začal(a) nové projekty nebo přivedl(a) nové nápady k životu. Nerad(a) opoutáv&a... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat