Letos přijde na svět hned několik malých celebrit

Mateřství je jedno z nejkrásnějších období v životě ženy. A která známá osobnost nám to hodně brzy potvrdí? Katy Perry, Ciara i první vicemiss České republiky roku 1998 Alena Šeredová!

Pandemie nepandemie, v porodnicích je stále živo, protože se každou minutu na světě narodí přibližně 250 dětí. Ne všechny se ale budou těšit takové pozornosti, jako potomci těchto slavných celebrit!

Katy Perry, mateřská premiéra

Že je v požehnaném stavu, to se zpěvačce Katy Perry povedlo dlouho úspěšně tajit. Radostnou novinu pak fanouškům prozradila prostřednictvím stylového videoklipu, v němž si láskyplně hladí vyklenuté bříško. V interview pro americkou rozhlasovou stanici SiriusXM později prozradila, že těhotenství s představitelem Legolase z Pána prstenů bylo plánované.

„Jsem vděčná za to, že se mi daří plnit si seznam snů. S Orlandem se na tuhle etapu moc těšíme,“ sdělila do éteru nastávající maminka. Nezbývá než dodat, že zatímco pro Katy Perry bude rodičovství novou životní zkušeností, její partner Orlando Bloom už má z předchozího vztahu s modelkou Mirandou Kerr syna Flynna.

Ciara. Do třetice všeho dobrého

Co nevidět čeká rozšíření rodiny i zpěvačku, textařku a herečku, která část svého dětství strávila v Německu. Stejně jako její výše zmíněná kolegyně Katy Perry, také Ciara Princess Harris, známá spíše jen jako Ciara, šla s pravdou ven až tehdy, když zvětšující se tělesné křivky nešlo skrývat. Čokoládová kráska si přebalování plenek střihne už potřetí, protože s manželem Russellem Wilsonem vychovává dcerku Siennu a syna Futura juniora.

Alena Šeredová, nečekaný dáreček

Velkou novinkou bylo také těhotenství modelky Aleny Šeredové. Ta dle svých slov porod po čtyřicítce rozhodně neplánovala, jenže početí nebylo bezproblémové, takže na sebe dalo trochu čekat. Se svým zámožným partnerem, který je dědicem koncernu Fiat, se tak těší na holčičku. A to prý bude po dvou chlapcích vítaná změna. Každopádně jisté je, že tohle dítko strádat určitě nikdy nebude…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat