Komentáře k článku

Siraellen 06.05.2020

záležím na tom, na co se kdo cítí

ovace 06.05.2020

myslím si že v takovém věku je to hodně náročné

nea 01.05.2020

Ať si má děti kdo chce v kolika letech chce.

xxkouckaxx 01.05.2020

celebritu si představuji jako váženého člověka - nic proti zpěvačkám , miskám a podobným , ale pro mne to celebrity nejsou >:( jinak já druhou dcerku rodila v 35 (je to přesně 18let a chodila se na mně dívat jako na exota celá břeclavská nemocnice bo tak starou rodičku tam ještě neměli) , chtěli jsme ještě jedno , ale jak teď říkám , příroda měla víc rozumu jak my a už se nezadařilo - porod a kondice v pohodě , ale už bych nedala to další kolem : škola , kroužky , tábory , kamarádky , šikana a podobné , vše se strašně mění a já už u té druhé některé věci rozdýchávala hóóódně těžko

Mutrmatka 30.04.2020

A co v 39 letech to by šlo, já teda rozhodně celebrita nejsem, přesto ke mě přišlo štěstí ještě v 39 letech. Jsem pyšná, vychovala jsem ho, protože to byl zase kluk, fakt je ten, že člověk je již starší a unavenější, ale celebrity mají chůvičky.

mini Mutrmatka 27.05.2020

jde o výchovu dítěte, ne ni o poro - je mi 51 a jsem těžce nemocná a jsem ráda, že jsem měla děti brzy a jsou samostatné

helus 30.04.2020

Že celebrity mají děti je normální.Po 40 u žen se mi zdá na děti pozdě.

aster helus 05.05.2020

Sestra mé babičky otěhotněla poprvé v 45 letech - už to vzdali a stalo se. Druhá sestra porodila druhé dítě ve 48 letech - taky to neplánovali - prostě se to tak někdy stane. Faktem je, že to bylo přírodní cestou - když je to "umělé" asi to moc v pořádku není.

fialka aster 27.05.2020

hlavně,aby ty děti vychovaly, aby sami rodiče nepotřebovali péči , podívejte na Gotta, děti nezletilé

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat