Princové William a Harry spolu opět komunikují

16.05.2020 | Osobnosti

Za celý společný život nebyl jejich vztah nikdy tak špatný jako loni. Princové William a Harry spolu kvůli krizi kolem Meghan Markle, jejímu chování a odchodu z britské královské rodiny přestali komunikovat. Pak ale přišla pandemie onemocnění COVID-19, kterým si prošel i jejich otec princ Charles. A synové princezny Diany k sobě znova našli cestu a začali si psát a telefonovat.

„Volají si přes videohovory, společně tak oslavili spoustu rodinných narozenin a myslím, že když byl princ Charles nemocný, to oba bratry donutilo zvednout telefon a začít spolu mluvit,“ svěřila novinářka Katie Nicholl magazínu Entertainment Tonight.

Autorka řady knih a článků o britské královské rodině tvrdí, že mezi vévody z Cambridge a vévody ze Sussexu rozhodně není takové napětí jako před půl rokem.

„Sussexové jsou svobodní a mohou si žít svůj nový život, Cambridgeové se mohou vrátit ke svému starému životu a už je nikdo nebude zlobit a tvořit jim v životě drama, což je určitě významné pro obě strany,“ dodává Nicholl.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat