Pamela Anderson se chce vdávat

04.06.2020 | Osobnosti

Pamela Anderson ještě na počátku ledna věřila, že bude rok 2020 prožívat jako vdaná paní. Poslední manžel jí však dvanáct dní po svatbě dal kopačky. Dvaapadesátiletá herečka byla vdaná celkem pětkrát, ačkoli to sama popírá. Po všech nezdarech v manželském institutu na něj nezanevřela. Naopak věří, že příští manželství bude poslední, ale vydrží jí do konce života.

Na otázku, zda má odvahu se ještě znova vdávat, odpověděla: „Naprosto! Prostě ještě jednou. Už jen jednou, prosím, bože. Jednou a naposledy. Naposledy!“

Pamela se rozešla s posledním manželem Jonem Petersem dvanáct dní po svatbě. Má s krátkými manželstvími zkušenosti. To první s Tommym Leem bylo nejdelší. Trvalo tři roky a skončilo v roce 1998. Lee během manželství s Pamelou strávil půl roku ve vězení za fyzické násilí páchané na manželce. Anderson pak vstoupila do manželství ještě třikrát. V roce 2006 se provdala za Kida Rocka, rozešli se ale po pár týdnech. Ani s Rickem Salomonem netrvalo manželství déle než pár měsíců. A to si ho brala dvakrát. Poprvé v roce 2007, podruhé v roce 2013. V obou případech má datum svatby i rozvodu stejný ročník.

„Byla jsem vdaná třikrát. Lidé si myslí, že jsem se vdala pětkrát. Nevím proč. Byla jsem vdaná jen třikrát. Byla jsem manželkou Tommyho Leea, Boba Ritchieho (Kida Rocka) a Ricka Salomona. A tak to bylo. Tři manželství. Vím, že je to hodně, ale není to pětkrát,“ tvrdí Pamela, která některá krátká manželství, která byla anulována, tedy nerozvedena, nepočítá.

V rozhovoru pro New York Times dokonce popřela, že s Petersem uzavřela sňatek. „Za něj jsem nebyla vdaná. Ne. Jsem romantička. Myslím, že jsem snadná oběť. A myslím, že lidé se hodně bojí. Nevím, o co tady jde, ale myslím, že strach hraje velkou roli… Byl to jen okamžik. Chvíle, která přišla a odešla, ale neproběhla svatba, nebylo žádné manželství, nebylo nic. Mám pocit, že se to nikdy nestalo. Zní to bizarně, ale tak to prostě bylo,“ dodala hvězda seriálu Pobřežní hlídka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pstruh s rajčaty

(3 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat