Pamela Anderson si občas doma oblékne plavky z Pobřežní hlídky

11.06.2020 | Osobnosti

Pamela Anderson je pro většinu fanoušků C. J. Parker ze seriálu Pobřežní hlídka. Role plavčice z ní učinila mezinárodní hvězdu. Ani ne tak díky hereckému talentu, ale spíš pro platinovou blond hřívu, jasně modré oči, plné rty, bujné poprsí a útlý pas. Ten má prý i ve dvaapadesáti stejný. Stále se tak vejde do plavek, které v roli C. J. nosila. Má je doma v šuplíku a občas v nich vítá hosty, aby je pobavila.

„Mám jedny zrovna tady nahoře v šuplíku! A stále mi sedí. Nosila jsem je občas, abych pobavila své přátele,“ pochlubila se Pamela v rozhovoru pro Fox News.

V plavkách ze seriálu Pobřežní hlídka ale chodí jen doma v obýváku. K bazénu či moři si bere raději méně provokující modely.

Pamela seriál Pobřežní hlídka točila v letech 1992 až 1997. S natáčením filmových pokračování prý nikdy nesouhlasila.

„Nemám to prostě ráda. Nechme lacinou televizní show být lacinou televizní show. To je přece na Pobřežní hlídce tak kouzelné, ne? Když se pořád snažíte dělat tyhle filmy podle seriálů, akorát tím ten seriál zničíte,“ míní Anderson.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat