Alanis Morissette prodělala hned několik potratů

28.06.2020 | Osobnosti

Kanadská zpěvačka Alanis Morissette má tři děti, devítiletého Evera, tříletou Onyx a desetiměsíčního Wintera. Všechny tři děti počala a přivedla na svět s manželem Mariem Treadwayem. Zpěvačka často otevřeně hovoří o mateřství bez americké přeslazenosti a přiznala, že po porodu trpěla depresemi. Co jí osobně vadí, je hysterie amerických celebrit kvůli potratům, která se šíří v posledních letech. Ona sama potratila mnohokrát a nikoho tím nebombardovala.

Alanis hovořila ve zvukovém pořadu Armchair Expert moderátora Daxe Sheparda o tom, proč má mezi dětmi takový věkový rozdíl, jaký má

„Neměla jsem to prostě ideální. Prodělala jsem hned několik potratů. Spěchali jsme, počali, byli překvapení a pak taky zdrcení, všechno jsme si prožili. Ale, víte, já prostě pořád věřím, mám vnitřního pilota, jakési vnitřní světlo, které mě pořád řídí zevnitř, i když dojde na přívalový déšť, pořád bliká vírou a nadějí a vizí, že to vyjde, že to bude fungovat, ať už jakkoli,“ odpověděla kanadská hvězda.

Morissette tvrdí, že sice často pláče a má deprese, ale celkovým založením je optimistka.

„Jsem optimistka, která upadne do deprese a pláče, ale na konci dne je pořád ještě malé světlého, malá betlémská hvězdička, která tam pořád září,“ tvrdí Alanis.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat