Robbie Williams je závislý na jídle

18.06.2020 | Osobnosti

Zpěvák Robbie Williams je tzv. adiktivní osobností. Snadno se u něj tedy rozvíjejí nejrůznější závislosti. A třebaže těch na drogách a alkoholu se zbavil, závislost na jídlech je pro něj celoživotním bojem. Zažívá totiž neskutečně příjemné pocity, když se může přejídat tučnými a nezdravými pokrmy. Jenže pak nezřízeně tloustne.

„Když se zbavíte naprosto všeho, je to poslední překážka, kterou musíte překonat. Jenže je tu natrvalo. Protože jsem přestal s kokainem, tak už kokain nikde nevidím. Nevyhledávám ho, tak ho prostě nevidím. Když nechci pít alkohol, nemusím ho pít. Nemusím jít do hospody. Nemusím jít do klubu. A je to v pohodě. Nevadí mi to… Ale s jídlem, musíte jíst. Takže pořád vás to svádí k sebepoškozování, protože musíte jíst, abyste žili. Je to jiné než závislosti na sexu, kokainu, alkoholu. Protože tyto věci nemusíte mít. Jsem jako balíček chipsů. Jakmile ho otevřete, nemůžete přestat,“ stěžoval si šestačtyřicetiletý zpěvák v Austrálii.

Robbie také před časem přiznal, že trpí sníženou hladinou testosteronu v krvi. Což bylo příčinou, proč ještě jako mladý muž neměl žádnou energii a pořád přibíral tuk.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat