Kristen Stewart bude hrát ve filmu princeznu Dianu

26.06.2020 | Osobnosti

Kristen Stewart byla velmi malou dívkou, když princezna Diana zemřela během autonehody. Psal se rok 1997 a kalifornské herečce bylo zrovna sedm. Dnes jako třicetiletá ostřílená herečka má možnost představovat princeznu z Walesu v době, kdy se rozváděla s princem Charlesem. Kristen ztvární princeznu lidských srdcí ve filmu Spencer.

Název odkazuje na Dianino svobodné příjmení, snímek produkuje a režíruje Pablo Larraín. Scénář se zabývá kritickým obdobím na počátku devadesátých let, kdy Dianě došlo, že její manželství s Charlesem nefunguje a že se chce rozvést. A také že nechce být královnou Spojeného království.

„Všichni jsme vyrostli, přinejmenším já v mé generaci, čtením a chápáním pohádek. Obvykle přijde princ a najde princeznu, požádá ji o ruku a ona se nakonec stane královnou. Tak je to v pohádce. Když se někdo rozhodne nebýt královnou a říká, raději půjdu a budu sama sebou, je to obrovské rozhodnutí, pohádka naruby. Vždycky mě to velmi udivovalo a říkal jsem si, že to musí být velmi těžké rozhodnutí. A to je také jádrem našeho filmu. Jak a proč se pro něco takového rozhodnete? Je to úžasný všeobecně platný příběh, který se dotýká milionů a milionů lidí, a toho chceme dosáhnout. Chceme natočit film, který bude přijat po celém světě, který bude na celém světě fascinovat diváky,“ uvedl Larraín v rozhovoru pro Deadline.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat