Vin Diesel je pro holohlavé muže největším vzorem

02.08.2020 | Osobnosti

Někteří muži mají genetické dispozice ke ztrátě vlasů. A když se k tomu přidá vyšší hladina testosteronu, může to dopadnout naprosto lysým temenem s nevzhledným věncem za ušima. Pak je lepší použít žiletku a vymýtit to na kůži po celé lebce. Tak, jak to nosí Vin Diesel. Ten se stal jedničkou mezi vzory holohlavých mužů. Zatímco vypadat jako princ William v nedávném průzkumu chtěla jen mizivá dvě procenta mužů.

Budoucí britský král totiž podle respondentů vypadá se svým strništěm a holým temenem příliš smutně. To hollywoodský svalovec Vin je sexy i s lesklou lysinou na hlavě.

Vyplývá to z průzkumu největší londýnské nestátní kliniky na Harley Street, jejíž dermatologie vyzpovídala tisíc pacientů trpících silnou ztrátou vlasů.

„Někteří muži ztrátu vlasů přijímají velmi těžce. Ale některým mužům holá hlava sluší a jiní muži by rádi vypadali jako oni,“ tvrdí doktor Aamer Khan z Harley Street.

Pořadí slavných holohlavců v průzkumu londýnské kliniky Harley Street podle toho, kolik procent mužů by rádo vypadalo stejně:
Vin Diesel – 35 procent
Dwayne Johnson – 33 procent
Jason Statham – 30 procent
Patrick Stewart – 30 procent
Bruce Willis – 27 procent
Ed Harris – 25 procent
Ben Kingsley – 20 procent
Ving Rhames – 20 procent
Matt Lucas – 7 procent
Princ William – 2 procenta







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat