Megan Fox se pochlubila potetovaným partnerem

11.08.2020 | Osobnosti

Herečka Megan Fox se letos na jaře rozhodla odejít od manžela Briana Austina Greena, s nímž má tři syny. Vyměnila ho za hudebníka Colsona Bakera, který si říká Machine Gun Kelly. Jejich milostný vztah stojí především na fyzické přitažlivosti a sexu. Megan o tom hovoří často, tento týden se pochlubila Colsonovým potetovaným torsem a připsala, že je to bolestně krásný kluk, kterého miluje.

Fox na Instagramu zveřejnila černobílou fotografii z koupelny, na níž oba stojí polonazí. Ona má podprsenku, on si kryje rozkrok ručníkem. Megan ke snímku potetovaného muže připsala: „Bolestně nádherný kluk… mé srdce je tvoje.

Čtyřiatřicetiletá Megan vypadá vedle mohutného hudebníka mladšího o čtyři roky velmi droboučce. U prvního oficiálního společného snímku z července tohoto roku pak Colson píše: „Čekal jsem celou věčnost, abych tě opět našel.“

Fox přitom před časem prohlásila, že je Colson její spřízněnou duší, kterou v tomto životě dlouho hledala.

„Najednou jsem cítila, že se stane nějaká divočina, ale nebyla jsem si jistá, o co půjde. Jen jsem cítila, hluboko uvnitř své duše, že se něco musí stát. A pak jsme se potkali na natáčení. Má v sobě něco, jako by byl mým dvojčetem. Je to má spřízněná duše,“ tvrdí herečka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat