Sean Connery byl zvolen nejlepším Bondem všech dob

13.08.2020 | Osobnosti

Daniel Craig na podzim odhalí svůj poslední výkon v roli Jamese Bonda. Jako agent 007 se představí popáté a prý naposledy. Kdo ho vystřídá, zatím není jasné. Co ale jasné je, že blonďatý hezoun nepřekonal v roli špiona britské královny Alžběty II. své předchůdce. Podle ankety magazínu Radio Times byl totiž nejlepším Bondem filmové historie Sean Connery.

Tedy vůbec první herec, který dostal příležitost ztvárnit hlavního hrdinu románů Iana Fleminga. V anketě magazínu Radio Times se přitom vyjádřilo čtrnáct tisíc fanoušků bondovek.

Devětaosmdesátiletý Skot tedy může být potěšen faktem, že jeho mladší kolega z Anglie se sice snažil slušně, ale stále jeho výkony nepřekonal. Sean přitom Bonda hrál hned v sedmi filmech.

Anketa byla dvoukolová. V prvním kole – souboji dvojic – Connery porazil Craiga v poměru 56 procent ku 43 procentům. Pierce Brosnan George Lazenbyho v poměru 76 procent ku 24 procentům a Timothy Dalton Rogera Moora v poměru 49 procent ku jednačtyřiceti procentům.

Ve finále vítězů pak získal Connery čtyřiačtyřicet, Dalton dvaatřicet a Brosnan třiadvacet procent.

„Sean Connery opět prokázal, že je zlatým Bondem. Převálcoval své oponenty a získal nejvíce hlasů čtenářů magazínu RadioTimes. Sean Connery má věčnou auru 007!“ uvedl šéfredaktor časopisu Tim Glanfield.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat