Miley Cyrus dává přednost logice před emocemi

28.08.2020 | Osobnosti

Zpěvačka Miley Cyrus tvrdí, že během dospívání a mládí se příliš nechala zmítat emocemi, které jí však pouze zatemňovaly křišťálově čisté myšlení. Sedmadvacetiletá hvězda, která se nedávno rozešla se zpěvákem Codym Simpsonem, tvrdí, že je dnes už čistě logickým člověkem, který považuje emoce za lháře. Pomáhá jí to lépe se vyrovnat s emoční bolestí.

„Jsem velmi logický člověk. A opravdu se snažím neztrácet se v emocích, protože naše emoce nám lžou. Naše emoce nás někdy nutí věřit, že každá myšlenka, kterou máme, je skutečná. A já si pamatuji ve chvíli, kdy zápasíme se zlomeným srdcem, že mi v hlavě zní, už nikdy nebudu stejná. Chápete? Můj život se zakládá na těchto všech věcech, které sama sobě říkám. Ale to není pravda. Takže jsem velmi logická,“ míní Cyrus.

Zpěvačka také tvrdí, že když se má vypořádat s bolavým srdcem, vše si napíše na papír a propočítá jako matematiku.

„Takže když se potýkám se zlomeným srdcem, podívám se, co se připočetlo, co se odečetlo, a napíšu si každou stranu této škály. A pak to zhodnotím na stupnici od jedné do deseti, deset je nejvíc, a počítám, jak to přispělo mému životu, či nikoli. A podívám se na ta čísla a říkám, ok, jaké číslo na straně pozitiv je nejvyšší a je to vyšší číslo než číslo na straně negativ? Pak se můžu logicky rozhodnout díky číslům, neřeším pak každou myšlenku, která se mi honí hlavou, protože náš mozek si občas dělá naprosto co chce. A ve spoustě případů to, co cítíte, není něco, co cítíte v danou chvíli opravdově, je to něco, co jste cítili, když byl váš život na desítce,“ dodala Miley v rozhovoru se Zanem Lowem.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat