Britney Spears je opět loutkou svého otce

25.08.2020 | Osobnosti

Britney Spears bude ještě minimálně půl roku loutkou svého otce Jamieho. Soud v Los Angeles před víkendem rozhodl, že ho do února 2021 nadále určuje opatrovníkem své dcery. Zpěvačce přitom řídí také to, co nakupuje či s kým se stýká.

Právě proto její fanoušci založili na sociálních sítích kampaň Osvoboďte Britney pod hashtagem #freebritney. Americká hvězda jim za podporu poněkud smutně poděkovala.

„Mám pocit, že se podíváme zpět na čas v karanténě a budeme to vnímat jako přechodovou fázi našich životů… Nevíme, kdy se věci vrátí k normálu, ale zůstáváme pozitivní a učíme se hodně sami o sobě!!! Za sebe chci poděkovat mým drahým… milým… opravdovým fanouškům, že jsou tak zatraceně báječní!!! Úplně cítím vaše srdce a vím, že vy vnímáte to moje. Děkuji vám za podporu,“ poděkovala Britney na Instagramu.

Spears byl opatrovníkem své dcery určen v roce 2008 poté, co se zpěvačka zhroutila. Loni v září jeho funkci dočasně přebrala Jodi Montgomery, tento týden ale soudce opět potvrdil opatrovníkem zpěvaččina otce. A to až do února 2021, kdy bude zpěvaččin stav přehodnocovat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat