Inspirativní módní ikony z řad celebrit

Ráda sledujete, jak se oblékají celebrity? Nahlédněte s námi do šatníku Blake Lively, Amal Clooney nebo Melanie Trump. Co skříň, to dávka vybraných stylů s nádechem originality a dobře promyšlené okázalosti!

Móda není otázkou pravidel a mnohdy ani peněz, ale spíše vkusu. Zatímco někdo takové cítění zoufale postrádá, jiný ho má naopak na rozdávání. Třeba jako tyhle celebrity! Čí styl módní svět zbožňuje a kdo vám může být velkým učitelem?

Blake Lively 

Herečka, co snad vůbec nestárne. To je Blake Lively, která patří k nejlépe oblékaným ženám Hollywoodu. Ať už na sebe manželka fešáka a vlastně i filmového kolegy Ryana Reynoldse oblékne cokoli, vypadá naprosto úchvatně. Může to být pánský kalhotový kostým, květované šaty, honosná večerní róba nebo modré džíny kombinované s volnější tunikou, vždy je všechno promyšlené do posledního detailu, vždy je všechno perfektní.

Amal Clooney 

Advokátka, aktivistka a spisovatelka původem z Libanonu na sebe neupozornila jen sňatkem s hercem Georgem Clooneym, ale i svým urputným bojem za práva zvířat. A že jí to při tomto nelehkém úkolu sluší, o tom není sporu. Dlouhovlasá brunetka si potrpí na elegantní a čistý ženský styl s nádechem francouzského šarmu. Neodmyslitelným základem jejího šatníku jsou tedy pouzdrové šaty, sukně a košile nejrůznějších střihů a barev. Jestli pracujete v kanceláři a vaším každodenním dress codem je byznys móda, je Amal Clooney tou správnou inspirací.

Melania Trump

Ať už máte na prezidenta Donalda Trumpa jakýkoli názor, jeho manželce cit pro módu nelze upřít. Bývalá modelka a návrhářka šperků do jinak nudné a fádní politiky vnáší vybranost, šmrnc a dávku sex-appealu. Originálními kabáty doplňuje jednoduché šaty, ke kterým volí klasické lodičky na vysokém podpatku. Pokud je příležitost, Melania Trump se nebojí ani výraznějších barev, vzorů a motivů. Jde si vlastní cestou, a kam přijde, tam pokaždé upoutá velkou pozornost.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat