Manželství Pink je jízdou po horské dráze

25.09.2020 | Osobnosti

Pink nikdy neskrývala, že její vztah s Careym Hartem prochází velmi bouřlivými zvraty. Euforické vrcholy jsou střídány propady zoufalství. Americká zpěvačka se s Hartem také několikrát rozešla, než se rozhodli vstoupit do manželství. A dnes hodnotí tento krok, no, opět dost ambivalentně. Její manželství je prý odporné i úžasné zároveň.

Pink ale ve svém popisu použila nejprve slovo odporný, což by mohlo naznačovat, že těch nemilých momentů je více než těch příjemných.

„Je to stále můj nejoblíbenější roztomilý parchantík. On a já jsme v tomto už dost dlouho, a je to náš neústupný a tvrdohlavý idealismus, který nás drží stále spolu. Manželství je odporné, báječné, pohodlné a zuřivé. Je nudné, děsivé a naprosto k ohlodání nehtů. Je to milování jiné chybující bytosti, zatímco se snažíte milovat sami sebe. Je to celý život návratů ke společnému stolu,“ napsala Pink na Twitteru.

Zpěvačka také opět zmínila, že její vztah s Careym by nefungoval bez pravidelné psychoterapie.

„Lidé se nám vysmívají, protože se buď jen hádáme, nebo smějeme. Koulí očima, když mluvíme o psychoterapii. Ale řeknu vám něco. Stojí to za to. To vše. I když to za to nestojí. Psychoterapie není pro slabé lidi nebo hipíky nebo liberály. Je to pro zlomené lidi, kteří chtějí být zase celiství. Je to pro ty, kdo pořád utíkají, ale chtějí mít rodinu. Je to lekce o tom, jak se naučit sednout si a poslouchat. Jak milovat sám sebe, aby i ten druhý mohl sám sebe milovat,“ míní zpěvačka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat