Podle Sharon Stone emočně zralí muži neexistují

30.10.2020 | Osobnosti

Herečka Sharon Stone ve dvaašedesáti vzdala hledání partnera. Na světě totiž nejsou muži přiměřeného fyzického stáří, kteří by zároveň byli mentálně dost vyspělí, aspoň tak jako ona. Na nezralé chudáčky prý není zvědavá a raději dožije na vlastní pěst. Hvězda Základního instinktu se totiž nepotřebuje starat o ufňukané děcko, a o sebe se s přehledem postará sama.

„Skoncovala jsem s randěním. Zjistila jsem, že lidé jsou neupřímní a nestojí za můj čas. Užívám si víc čas, který trávím se sebou a se svými dětmi a přáteli,“ přiznala dvaašedesátiletá Sharon, která před osmnácti roky prodělala silnou mrtvici. Myslela si tehdy, že bude ochrnutá. Ale dokázala se zcela zotavit a dost ji to ovlivnilo pohled na život.

„Já už prostě nepotřebuju vedle sebe další děcko. Nechci mít vedle sebe žádnou neupřímnost, plácání nesmyslů a hraní her. Nemám pocit, že muži jsou na tom teď mentálně stejně jako ženy. Mám opravdu dobré kamarády muže, ale když dojde na emoční vyzrálost ve vztahu, muži a ženy jsou podle všeho na jiné úrovni,“ dodala Stone.

Sharon byla dvakrát vdaná. Loni se rozešla s ekologem Enzem Cursiem a od té doby nerandí.






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat