Modelka Natalia Vodianova je pětinásobná maminka, jak si udržuje své sexy tělo

10.11.2020 | Osobnosti

Modelka Natalia Vodianova sportuje téměř denně. Bez pohybu by prý nemohla vůbec existovat. Je totiž základním kamenem její mentální příčetnosti. O to víc na pravidelné sportování dbá v době pandemie, která je pro mnohé psychicky velmi stresujícím obdobím.

Osmatřicetiletá supermodelka je matkou pěti dětí. Stále vypadá jako holčička a přičítá to také faktu, že každý večer medituje. Proto prý investovala do nové aplikace pro meditaci před spánkem, která se jmenuje Loóna. Vytvořil ji tým běloruských podnikatelů v IT v čele s Andrejem Jančurevičem (anglicky se uvádí Andrew Yanchurevich).

„Než začal COVID-19, asi tak patnáct let jsem nestála u plotny. Ačkoli bych to nepopsala jako svou vášeň, začala jsem vařit v šesti letech a nejsem v tom špatná. V kuchyni se cítím pohodlně a cítím se tam také smysluplně, když vařím pro svou rodinu, což jsem dělala denně, když začal lockdown. Je to nádherný pocit, když vás rodina takto potřebuje. Sport a pohyb jsou pro mě ale životně nezbytné, ať už je to chůze, turistika, pilates, jóga nebo někdy posilovna. Miluju jízdu na kole po městě se svými dětmi a také pobyt venku v přírodě. Moje čtrnáctiletá dcera Něva zdědila po mně lásku k chůzi, je disciplinovaná a každý den vstane o pětačtyřicet minut dřív, aby mohla jít do školy pěšky,“ tvrdí Vodianova.

S bývalým manželem Justinem Portmanem má osmnáctiletého Lucase, čtrnáctiletou Něvu a třináctiletého Viktora. S druhým mužem Antoinem Arnaultem má čtyřletého Romana a šestiletého Maxima.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat